Метео вести

ПОПОСКИ: СЛЕДУВА ДЕСТАБИЛИЗИРАЊЕ НА АТМОСФЕРАТА

Во текот на денешниот ден (четврток)…

[widget id=”calendar-2″]

Занимливости

ЖАЛНО: ЦИКЛОНОТ ДИМИТАР ЗАМРЗНА СЕ - ПОГЛЕДНЕТЕ

Почитувани граѓани како што и претходно…

МАКЕДОНИЈА ПОБЕЛЕ! ЦИКЛОНОТ ДИМИТАР ДОНЕСЕ ПРОЛЕТЕН СНЕГ

Циклонот димитар како што претходно…

ТЕМА ЗДРАВЈЕ: ЛЕК КОЈ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ МНОГУ БОЛЕСТИ

Досегашните истражувања покажале…

СИЛЕН ЗЕМЈОТРЕС ГО СТРЕСЕ РЕГИОНОВ!

Пред околу половина час силен земјотрес…

ЕДИНСТВЕНО СЕЛО ВО МАКЕДОНИЈА ВО КОЕ СЕ ЖИВЕЕ ГРАДСКИ

Вевчани, место каде природата ги дала…

ВРЕДИ ДА СЕ ПРОЧИТА: ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ ГИ МАЧИ ВРЕМЕТО!

Рускиот академик и кардиохирург Николај…

ВОНРЕДНА БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: ОД -20°C НА +20°C!

Почитувани граѓани пред нас е една…

© 2016-2017 Copyright - MeteoMax, Славчо Попски