За сите вас: Прогозирана температура за време на новогодишната ноќ по градови низ Македонија

Почитувани наши како што и веќе ве информиравме за време на новогодишната ноќ времето во Македонија ќе биде стабилно, суво но МНОГУ СТУДЕНО поради продорот на МНОГУ СТУДЕН воздух од североисточна Европа

Температурите ќе бидат многу ниски и насекаде ќе бидат негативни.

Напомена: На повисоките планински места температурата во текот на утрешната ноќ се очекува да паднат под -15 степени.

  • На следната карта можете да ги погледнете очекуваните температури низ Македонија за време на утрешната ноќ како и за недела наутро (првото утро од новата 2017 година):
  • Подготви: СЛАВЧО ПОПОСКИ!
46 Прегледи