Цел Балкан мрзне – Турција под вистинска снежна бајка (Фото)

Додека ние во Македонија како и целкиот Балкан мрзнеме во Турција освен студ владее и вистинска снежна бајка. Погледнете ги следните фотографии:

Анкара – Турција (30.12.2016)

Малатја оваа вечер:

Бурса (30.12.2016)

Коња (29.12.2016)

Маниса (30.12.2016)

Фото: Severe Weather Turkey!

 

38 Прегледи