Директорот на Метеомакс.мк Славчо Попоски со искрени новогодишни честитки до сите вас

Почитувани мои: Од се срце сакам да ви ги честитам новогодишните и Божиќните празници и да ви посакам се најубаво во новата 2017 година.

2017 година на сите вас: Мајки и татковци, синови и ќерки, баби и дедовци нека ви донесе многу здравје, среќа, бериќет, пари и огромен број на успеси, исто така новата 2017 година да ни биде мирна година без омраза и без расправии и истата да ни биде исполнета само со лубов и дружба со секого.

Со почит и искрена новогодишна честитка до сите вас од директорот на овој метеоролошки медиум Метеомакс.мк СЛАВЧО ПОПОСКИ!

 

35 Прегледи