ФОТОГАЛЕРИЈА: РАЗОРНО НЕВРЕМЕ *ГРЦИЈА* (17.07.2017)

Следуваат застрашувачки фотографии од разорното невреме која ја погоди Грција:

За време на ова страшно невреме во делови од Грција наврнаа дури рекордни 300 л/м2 воден талог.

За нови и детални информации следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ

 

61 Прегледи