ПОВТОРНО ДВА ЗЕМЈОТРЕСИ ПОЧУВСТВУВАНИ ВО ЈУГОЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА

Два послаби земјотреси во текот на денешниот ден се почувствувани во југозападна Македонија и истите се со епицентар во Охридскиот регион.

Земјотресите се со интензитет од 2.4 и 2.1 степен според Рихтеровата скала.

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ

46 Прегледи