СИЛЕН ЗЕМЈОТРЕС ГО СТРЕСЕ РЕГИОНОВ!

Пред околу половина час силен земјотрес со интензитет од 4.7 степени спорет Рихтеровата скала ја стресе Романија.

Епицентарот на земјотресот се наоѓа на 148 километри северно од главниот град Букурешт.

Земјотресот се наоѓа на 140 километри длабочина и засега нема информации за евентуални штети.

Почитувани граѓани и сограѓани одсега па натаму преку најшиот најголем метеоролошки медиум во Македонија можете да ја рекламирате вашата фирма. За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил  каде можете да ја погледнете и секоја ново – обновена временска состојба СЛАВЧО ПОПОСКИ.

76 Прегледи