ЕКСКЛУЗИВНО: ГЛАВНИОТ ГРАД СКОПЈЕ ВЕЧЕРВА ВО ПРЕКРАСНА ПРОЛЕТНА СНЕЖНА БАЈКА!

Почитувани граѓа во текот на овие вечерни часови најголемиот дел од државава и тоа особено северната половина од истата вклучувајќи го и Скопскиот регион се зафатени од снежниот циклон ДИМИТАР кој условува пинтензивни снежни врнежи.

Сепак во оваа анализа ќе останеме само во главниот град каде владее вистинска снежна бајка а снежната покривка постојано се зголемува поради континуираните снежни врнежи.

Погледнете како изгледа главниот град вечерва:

Од една страна прекрасно можеби но од друга страна и жално поради расцветаните овошки кои поради снежните врнежи и мразот за жал веќе се изумрени и многу овошки оваа година ќе останат без плод поради зимскиот циклон ДИМИТАР кој ја зафати целата наша држава но и Балканскиот Полуостров.

За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил каде можете да ја погледнете и секоја ново – обновена временска состојба СЛАВЧО ПОПОСКИ!

 

93 Прегледи