МЕТЕОРОЛОГОТ ПОПОСКИ: ПО ПОДОЛГО ВРЕМЕ ОТСУСТВО СЕ ВРАЌА ВАШИОТ МЕТЕОМАКС! ПОГЛЕДНЕТЕ

Почитувани граѓани слободно можам да кажам дека поради технички проблеми и вируси во последните два месеци најголемиот и најреален метеоролошки медиум МЕТЕОМАКС не беше во можност да ви ги испраќа секојдневните анализи и предупредувања (по потреба).

Сакам да ве информирам дека се е како што треба и сите вируси од медиумот се тргнати и слободно можете да влегувате во истиот што значи одсега па натаму редовно ќе бидете информирани на овој метеоролошки медиум за секоја ново – настаната временската состојба.

За подетални информации контактирајте ме на мојот официјален фејсбук профил каде можете да ја погледнете и секоја ново – обновена временска состојба СЛАВЧО ПОПОСКИ.

4215 Прегледи